Kovács Zsófia, az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatója fogadta az Amerikai Egyesült Államok 22. Hal és Vadvédelmi igazgatóját (the 22nd Director of the U.S. Fish and Wildlife Service), Aurelia Skipwithet és Kocsy Bélát, a Washingtoni Magyar Nagykövetség agrárattaséját.

Aurelia Skipwithet az Amerikai Egyesült Államok 22. Hal és Vadvédelmi igazgatóját, valamint Kocsy Bélát, a Washingtoni Magyar Nagykövetség agrárattaséját köszöntötte Kovács Zsófia, az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatója (Kép: Nimród Vadászújság)

Aurelia Skipwith lapunk érdeklődésére kiemelte, hogy az elképesztően nagy területű kiállításon rengeteg szakmai anyagot, kiállítási tárgyat lehet megtekinteni. Biológus szemmel is nagyon érdekeseknek találta a kiállításokat. Örömét fejezte ki, hogy képviselhette az Amerikai Egyesült Államokat Budapesten. Az USA-ból azt az üzenetet hozta el Magyarországnak, a magyaroknak, hogy ne hagyják abba, csak folytassák tovább ezt a munkát, amit elkezdtek!

Forrás: Nimród Vadászújság Facebook oldala – Szilágyi Bay Péter