Az Innovációs és Technológiai Minisztérium az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításon workshopot rendezett, aminek fókuszában a szakképzés állt.

Minden ágazat számára egy tudásközpontot fejleszt az Innovációs és Technológiai Minisztérium ITM (Kép: Nimród Vadászújság)

Pölöskei Gáborné, szakképzésért felelős helyettes államtitkár lapunk érdeklődésére kiemelte, hogy nemcsak a diákoknak, hanem a tanároknak is lehetőséget kell biztosítani, hogy folyamatosan követni tudják a technológia változásait és az új tudományos eredményeket is megismerhessék.

(Kép: Nimród Vadászújság)

A helyettes-államtitkár elmondta: minden ágazat számára egy tudásközpontot fejlesztenek. Hangsúlyozta, óriási lehetőség, hogy a világkiállításon mutatkozhatott be az Innovációs és Technológiai Minisztérium. Kifejezetten jó lehetőségnek tartja, hogy a diákoknak egy átfogó képet mutatott be hazánk Budapesten, túl azon, hogy a fiatalok kitekintést kaphattak a nemzetközi trendekről, érdeklődhettek, gyakorolhatták a nyelvtudásukat.
A workshop jelentőségét mutatta, hogy az ország összes szakképzési centruma képviseltette magát! A vendégek között találkoztunk dr. Magyar Zitával, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal elnökével is.

Forrás: Nimród Vadászújság Facebook oldala – Szilágyi Bay Péter