Keressen minket

Impresszum

Az Agro Jager News fő feladatának tekinti, hogy a mezőgazdasági szektort komplexitásában kezelje és mutassa be. Fontos, hogy a növénytermesztés, a vadgazdálkodás és a természetvédelem, ne egymás kárára, hanem egymás javára, egymást lehetőségeit felhasználva növekedjen.

Az integrált gondolkodás mellett azonban korunk kihívása, hogy minden ágazatban profit is realizálódjon. A harmadik évezred nagy lehetősége az agrárium, amely minőségi élelmiszerekkel, emberközeli életterekkel, kikapcsolódással szolgálja az természethez visszaforduló embert. Az Agro Jager News a legújabb és legérdekesebb eredményekre fókuszál, amelyeket a gyakorlat számára is elérhetővé kíván tenni.

Az Agro Jager News szakmai anyagai mellett, hírekkel, különleges Emberek, életek című rovatával várja olvasóit. Az Agrogasztro rovat tudatos, hagyományainkhoz visszaforduló egyszerű ételekkel és ízekkel jelentkezik.

A mezőgazdaság, a vadászat, vadgazdálkodás és természetvédelem nagy egységében kézzel fogható, egyben stratégiai célokat fogalmaz meg és közvetít olvasói számára.


Elérhetőségek

Kiadó: Noroto Kft.
Székhely: 6791 Szeged, István utca 18.
Kiadásért és szerkesztésért felelős személy: Dr. Szilágyi Gergely PhD
Tel: +36-70-331-2714
Email: info@agrojager.hu

Cart
  • No products in the cart.