Magyarország legrégebbi, vadászati internetes oldalát, a Vadászat.net oldalt, amely 1999-ben indult, annak teljes tartalmával és a hozzátartozó domainnel megvásárolta az...
December 2-án, Nemesnádudvaron a Máriavölgye pincesor adott otthont a II. Vadkolbász és Borfesztiválnak, amelyre tíz csapat nevezett. A hagyományteremtő céllal megrendezett kulturális-gasztroprogram a Hajós-Bajai borvidék szívében...
Egy körösnagyharsányi lakos, Rácz Zsolt mesélt arról, hogyan készíti el a birkapörköltjét.
Nébih: 2022. március 23-án nagy érdeklődés mellett zajlott a Közétkeztetési Szakácsverseny (KÖSZ) 2021-2022-es fordulójának döntője a SIRHA Budapest kiállításon. A végső hajrában a tavalyi elődöntők során...
A füstölt libamellel készült sólet receptje
Kulináris élvezetek megosztása és a kedvenc receptek bemutatása, így, karácsony környékén, inspiráló lehet olvasóink számára. Egyik kedves Olvasónk, aki a civil életben nyelvoktató, egyben mesterszakács is...
A fokhagymás pisztráng brokkoli receptje: A pisztrángokat tisztítsd meg alaposan, majd ezt követően kívül-belül dörzsöld be sóval és fokhagymával.
Az Európai Bizottság szeptember 8-án kihirdetett rendeletével a „Szegedi tükörponty” védett elnevezés lett az EU-ban. Ez a korábban már bejegyzett „Szilvásváradi pisztráng”, Akasztói szikiponty” és „Balatoni...
A Vadászati és Természeti Világkiállítás tortáját, egy tápiószecsői cukrászda készítette el, amelyet Nimród néven kóstolhat meg a nagyközönség.
A lángos legalább annyira elmaradhatatlan kelléke a nyárnak, mint a fagyi. Kétségtelen, hogy elég nehéz étel – főleg tejföllel vastagon megkenve, sajttal megszórva – de ki...