2020. január 22-25. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban rendezik meg az AGROmashEXPO-t, az AgrárgépShow-t. Mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, input anyagok, díjnyertes termékek, technikai innovációk és színvonalas szakmai programok a magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvényén – írja közleményében a Hungexpo Zrt.

Nagy érdeklődés várható!

Nagy érdeklődés várható az AGROmashEXPO kiállítás iránt! A kiállítás nyitva tartása alatt előreláthatólag erősen megnövekszik a forgalom a kiállítási központ körül, ezért a Hungexpo Zrt. javasolja, hogy lehetőleg ne gépkocsival közelítsék meg a látogatók a rendezvényt! A Pillangó utcai metró megállótól vagy Kőbánya-felső vasútállomástól gyalog, illetve az Örs vezér térről a 10-es busszal kényelmesebb és gyorsabb a közlekedés.
A vonattal érkező látogatók 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt vehetnek igénybe.
Az utakon torlódásra, hosszabb várakozási időre kell számítani!

Piacvezető cégek – a legnagyobb nemzetközi márkák hazai forgalmazói

Négy napon keresztül közel 350 kiállító vonultatja fel az input-gépesítés-logisztika-digitalizáció témakörébe tartozó termékek és szolgáltatások rendkívül széles választékát. A Mezőgazdasági Eszköz− és Gépforgalmazók Országos Szövetségének köszönhetően 2020-ban is számos tagvállalat képviselteti magát, így a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe-java megjelenik az AgrárgépShown. A forgalmazók által bemutatott nagy nemzetközi márkák (Claas, John Deere, Messey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone stb.) mellett több ország kiállítói is bemutatják majd újdonságaikat. A hazai gépgyártás aktuális trendjeit pedig a Mezőgépgyártók Országos Szövetségének tagjai vonultatják fel.

Új technológiák – digitalizáció az agráriumban

Az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az input a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás, precíziós gazdálkodás, robotizáció témakörében is egyre több kiállító jelenik meg. Így a rendezvény remek lehetőséget kínál az új agáripari trendek, smart technológiák feltérképezésére, részletesebb megismerésére. A cégek standjain számos gyakorlati bemutatót is szerveznek.

Forrás: Hungexpo Zrt.