Az idén 30 éves jubileumát ünneplő Farmer Expo Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Szakkiállítás augusztus 17-20. között várja az érdeklődőket a Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campusán. Az ország egyik legnagyobb agrárseregszemléjétől az előző évek látogatói és kiállítói számának felülmúlását várják a szervezők.

Az idén 30 éves jubileumát ünneplő Farmer Expo Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Szakkiállítás augusztus 17-20. között kerül megrendezésre a Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campusán (Kép: Farmerexpo Facebook oldala)

A négy napos rendezvényen több száz hazai és külföldi cég termékei, szolgáltatásai kerülnek bemutatására. Az eddigiekhez hasonlóan idén is lehetőség lesz a legújabb eszközök, legkorszerűbb technológiák, innovatív megoldások megismerésére, kipróbálására.

A megújult állatbemutató téren új köntösben, látványos elemekkel gazdagított tenyészállat-felvezetéseket, show-bírálatokat, fajtabemutatókat, fogatparádékat csodálhatnak meg a látogatók.

Az előző évekhez hasonlóan a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Hajdú-Bihar Megyei Igazgatósága is részt vesz a kiállításon (Kép: Farmerexpo Facebook oldala)

Az állatpavilonokban (baromfi, juh, kecske, ló, sertés, szarvasmarha) és a hozzá tartozó területen színvonalas bemutatókat, valamint folyamatos szaktanácsadást biztosítanak az érdeklődőknek. A hagyományos tenyészállat-bemutatók mellett látványos jubileumi programokkal is készülnek a szervezők, többek között a Karneváli Lovaskupával is, amely hosszú évek kimaradása idén kerül újra megrendezésre.

Az élelmiszeripari szektor képviselői kiváló minőségű hazai termékekkel, míg a Hortico Zöldség-Gyümölcs és Kertészeti Kiállítás a Farmer Expo kísérőrendezvényeként különféle termékkóstolókkal várják az érdeklődőket.

Az előző évekhez hasonlóan a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Hajdú-Bihar Megyei Igazgatósága is részt vesz a kiállításon. Az idei évben 100 m2 nagyságú kiállítóterületen számos megyei tagunk számára tudunk kedvezményes megjelenési lehetőséget biztosítani. Kiállítóink mellett a közösségi standon termelői piaccal, szakmai konzultációkkal, kamarai szolgáltatásokhoz kapcsolódó nyereményjátékkal és egyéb színes programokkal várjuk tagjainkat, partnereinket.

A rendezvény kiváló kapcsolatépítési, információszerzési és fejlődési lehetőséget teremt minden agrárágazat iránt érdeklődő számára. További programinformációért kérjük látogasson el az esemény weboldalára: www.farmerexpo.hu.

Forrás: NAK