Keressen minket

Vadászat

KITEKINTŐ: Irány a jubileumi, az 50. IWA – GALÉRIA

Print Friendly, PDF & Email

Az IWA-n, a világ vezető vadászkiállításán 120 országból 1072 kiállító mutatta be termékeit. Látható, hogy a patinás rendezvény nemzetközi jelentősége megkerülhetetlen.

Közzétéve:

Print Friendly, PDF & Email

Nürnbergben, az IWA OutdoorClassics 50. évfordulóján mondhatjuk úgy is, hogy a nemzetközi üzleti élet virágzott. A világ vezető vadászkiállításán 120 országból 1072 kiállító mutatta be termékeit. Látható, hogy a patinás rendezvény nemzetközi jelentősége megkerülhetetlen. Éppen emiatt is látogatott el a budapesti FROMMER fegyverbolt kereskedelmi igazgatója, Albert Attila Németországba, hogy a magyar kapcsolatokat megerősítse és újakat alakítson ki. Most Nürnbergben járunk…

2024-ben, az 50. jubileumi IWA megnyitotta a kapuit.

Stefaine Leege, az IWA kiállítási igazgatója, az IWA gáláján kiemelte, hogy nagyon örülnek, annak, hogy a szakma mennyire ünnepelte és értékelte a jubileumi programot. A folyamatosan pozitív hangulat, a vásár mind a négy napján, végig érezhető volt a kiállítás teljes területén. A jubileumi kiadással az IWA OutdoorClassics mérföldkőhöz érkezett – köszöntette a vendégeket az igazgató.

Bernhard Knöbel, a Carl Walther GmbH ügyvezető igazgatója az IWA OutdoorClassics kapcsán úgy fogalmazott, hogy kulcsszerepet játszik a fegyverpiac sikerében a nürnbergi vásár. Több mint 50 éve a nemzetközi kereskedelem legfontosabb helyszíne. Idén is örömmel üdvözölhettük standunkon számos nemzetközi kiskereskedőt – ez egy különösen sikeres vásár volt számunkra – fogalmazott.

Középen a kiállítás díszvendége: Joachim Herrmann bajor belügy-, sportért és integrációért felelős miniszter, mellette, a képen jobbról Stefaine Leege, az IWA kiállítási igazgatója. Fotó: IWA

Az RWS GmbH ügyvezető igazgatója, Dirk Prehn kiemelte, hogy a szó az szó, a kézfogás kézfogás. Az RWS számára a legfontosabb, hogy találkozzon a nemzetközi kereskedőkkel és forgalmazókkal, négyszemközt beszélgessen velük, és ezt csak ezen a kiállításon teheti meg. Hozzátette, hogy nagyon örülnek az elmúlt négy napnak az IWA OutdoorClassics 2024-en.

A World Forum on Shooting Activities (WFSA) elnöke, Graham Downing leszögezte, hogy az IWA-nak két fő előnye van: maga a vásár, de nem elhanyagolható a helyszín sem. Az iparág vezetői Nürnbergbe látogatnak ilyenkor. A WFSA -ként beszélhetünk azokkal az emberekkel, akik számítanak az IWA lövészsport-iparában. Az IWA egyszerűen a legjobb vásár, a tökéletes találkozóhely nemzetközi szinten.

Ma már nemcsak a kereskedők, gyártók találkozója a nünbergi kiállítás. Idén 1072 kiállító mutatta be klassszikus és új termékeit. Foto: IWA

Tények az IWA-ról

Az IWA OutdoorClassics egy évente megrendezett kiállítás, amely a vadászati, sportlövészeti és outdoor iparágak számára szolgál platformként. Az IWA története egészen 1974-ig nyúlik vissza, amikor az első “IWA Internationale Waffen-Ausstellung” (Nemzetközi Fegyverkiállítás) elnevezésű rendezvényt Nürnbergben, Németországban megtartották. Az IWA azóta folyamatosan növekedett és fejlődött, és ma már a világ egyik vezető eseményévé vált az említett iparágakban.

Hallásvédelem mindenek felett. Fotó: Albert Attila / Frommer

Az IWA kiállítások mindig arra törekedtek, hogy a bemutatott termékek között megtalálhatók legyenek a legújabb fegyverek, lőszerek, vadászfelszerelések, távcsövek, ruházat és egyéb kiegészítők. Idővel nemcsak szakmai kiállítás, hanem a vadászati és sportlövészeti közösség számára is fontos találkozási és networking esemény lett. A kiállítás évről évre vonzza a nemzetközi kiállítókat és látogatókat, és szervesen hozzájárul a fejlődéshez és az innovációhoz.

Egy Bennelli zárdugattyúja az 50. IWA kiállításon Fotó: Albert Attila / Frommer Vadászbolt

Néhány példa a megtekinthető termékek és kategóriák közül:

Fegyverek és lőszerek: Új vadász- és sportlövészeti fegyverek, lőszerek, lőtértechnológiák.

Outdoor és táborozási felszerelések: Különféle kültéri tevékenységekhez szükséges felszerelések, például sátrak, hálózsákok, túrafelszerelések

Optika és távcsövek: Vadászati és sportlövészeti célú optikai eszközök, például távcsövek, céltávcsövek, éjjellátó készülékek.

Ruha és felszerelés: Vadászati és outdoor ruházat, lábbelik, kiegészítők a kényelmes és biztonságos tevékenységekhez.

Taktikai felszerelések: Különféle taktikai eszközök, például taktikai felszerelések, védőfelszerelések.

Lőtéri és biztonsági technológiák: Lőtéri berendezések, biztonsági és védelmi technológiák.

FRANCHI: hét év garanciával! A boltot a fényképre kattintva lehet elérni!

Ezen túlmenően, a kiállításon gyakran lehetőség van szakmai konferenciákra, bemutatókra is, ahogyan jellemezte ezt az 50. kiállítás is. Az IWA OutdoorClassics tehát széles körű áttekintést nyújt a legújabb fejlesztésekről és innovációkról a fent említett iparágakban.

Szakmai úton a FROMMER csapata

Reményteljesen indultunk mi is az IWA-ra – vágott bele Albert Attila, a FROMMER Fegyverbolt kereskedelmi igazgatója és bíztunk benne, hogy újra teljes gőzzel működő, maximális kiállítói és vendéglétszámmal fogunk mi is találkozni. Számunkra fontos az IWA, mert az európai kereskedők biztos találkozópontja lett és határozott célunk volt, hogy Nürnbergben találkozunk a Konus, a Franchi, a Tonfoglio, az Aim Sport, a Sightmark és a TandemKross gyárak vezetőivel és sok esetben a tulajdonosaival

A Tangfolio tulajdonosa Albert Attilát, a Frommer Fegyverbolt kereskedelmi igazgatóját köszönti. Fotó: Frommer

A Konus standján

A Konus bemutatta a legújabb fejlesztéseit és mi is az érdekességeket kerestük. Kipróbáltuk az új ruházatot is, hiszen, a KONUSTEX nagyon jó minőségű ruházattal rukkolt elő. Persze vadász- és sportruházattal, amelyek közül az aláöltözők máris figyelemre méltóak. Ami nagy előrelépés a gyár életében, hogy bemutatták az 5000 lumenes fókuszálható lámpájukat, ami szuper erős akkumulátorral érkezett. Kézbe vettük itt is a Regent keresőtávcsövüket, ami Pesten már az üzletünkben kapható, de nem tudok vele betelni, mert az üveglencsével szerelt, gázzal töltött, 100% vízálló, HD minőségű optika a legjobb most. Igazából a legnagyobb értéke a teljes vízállóság, amit most féláron adnak, így Pesten, a Szenes Iván téren, mi is lefeleztük az árat – ha már a gyár így döntött. Nevet – néha szoktak ilyet csinálni az olasz gyárak, láthattuk, hogy a jubileumi, a Franchi 150 éves évfordulójára is limitált szériát adott ki, logóval, beütéssel azon az áron, mint a normál fegyverek.

A Konus most az éjjellátó és a hőkamerákkal is villantott. A nagy gyártók termékeiknél jobb paraméterek és kedvezőbb árral. Ebben van, mono, binocular, hőkamerás előtét, ami sok esetben konkurens termékek teljesítményét is meghaladja. Ez a slágertermék és ez a sláger Pesten is. Látom, itt is kézről, kézre jár, olyan, mintha a hangosbemondóba is bekerült volna, persze erről szó sincs – terjed a híre, mert jó. Pár perce a kezembe vettem egy bőr, Konus új fejlesztésű bakancsot, vibran talppal s most azt ígérték, hogy a következő Konus szállítmányhoz hozzátesznek egy tesztbakancsot is, hogy próbáljam ki. Szóval az is kint lesz az üzletben.

Távcső kínálat. Fotó: Albert Attila / Frommer

A Franchi

Teljes portfólióval érkeztek, a klasszikus formától a legújabb modellekig. Mindig azt szoktam csodálni, hogy a kifinomult stílushoz, a kifinomult kereskedelem párosul és ha van is új modell, akkor is fontosak számukra az értékek. Persze, nagyon elégedettek a vásárlók, nemcsak Európában, hanem nálunk. Magyarországon is. Mindent meg is tesznek érte, mert ami fatusával elérhető volt, az ma is itt van. Nagyon kedvező áron és a modern vadásznak, nagyon széles kaliberkínálattal. Elég csak ránézni az árlistára és nincs még egy ilyen minőségű fegyvergyár, aki ennyi áron odaadja a 20-as, 28-as, .410-es puskáit, de a legnagyobb modellkínálat mégiscsak a 12-es kaliberű fegyverek körében kapható és ez igaz mind a sport, mind pedig a vadászati vonalra.

Franchi fegyverek az 50. IWA-n. Fotó: Albert Attila / Frommer

A Franchi mindig kiforrott technológiával lép a piacra, megbízható és megfizethető áron. Örökélet egy ilyen darab és ezeket a fegyvereket akár több generáció is használhatja. Erre bőven van is példa. A Brescia környéki acél, a fegyvergyártáshoz a legkiválóbb acélok egyike.

FROMMER, Magyarország legnagyobb fegyverboltja!   Kattints a képre és keresd meg a hozzád legközelebb lévő vadászboltot és a szerződött fegyvermestereket!

Az Aim Sport

Novemberben robbantunk be ezzel a márkával Magyarországra. Nagyon örültek a svéd gyártók, hiszen tavaly ilyenkor már készültünk erre és kifejezetten örülnek a magyar piacnak. Hozzá kell tenni, hogy a svédek nagyon szeretnek vadászni, de rettentően tisztelik, féltik és óvják is a természetet. Számukra a zajterhelés is egy fajta szennyezés és nemcsak a környezetükre szeretnének figyelni, hanem az embertársaikra is. A skandináv országokban ma is sokan a természetet pihenésre keresik fel és ők egyáltalán nem szeretnének senkit sem zavarni. Az Aim Sporttal úgy állítottuk össze a portfóliót, hogy minden csővégződésre és minden csőmenetre tudjuk hangtompítókat kínálni.

A svéd Aim Sport standján. Fotó: Albert Attila / Fromer

Várni nem kell, mert raktárkészlettel töltöttük fel a pesti üzletet. A hangtompítók gyártása a legfelsőbb színvonalon működik, hiszen ők is sokat vadásznak és a hangtompító kultúra számukra már megszokott. Igaz, hogy nekik volt a legtöbb idejük kifejleszteni a terméket, de hát ez nem igazán érdekli a vevőket, csakhogy jó legyen. Maximum a versenytársakat bosszanthatja – nevet, nekünk meg a vásárlók a fontosak.

Pesten, a FROMMER-ben teljes a paletta így TRITON 3,4,5, 5FM, 6 és a Rimefire 2-es is elérhető, ami .22 kaliberre szerelhető. Azt gondolom, hogy 6000 lövés egy emberöltő a vadászatban.

Kitöréssel szemléltett hangtompító az 50. IWA-n. Fotó: Albert Attila / Fromer

A TandemKross

Nagyon fontos, hogy sok-sok év várakozás után az amerikai piacról egyenesen tudjuk a kiegészítőket Magyarországra hozni. Rögös út áll mögöttünk, de azt gondolom, hogy megérte. Csökkenteni tudtuk így az árakat és szélesebb termékpaletta érhető el a FROMMER-ben. Ezek az amerikai kiegészítők nagyon népszerűek, sokan keresik és például a Ruger 1022-es puskához, sportfegyverhez gyárt tuning kiegészítőket. Így finomabb lehet a sütés, a kezelőszervek növelésével kényelmesebb a fegyverünk használata, de komplett fegyvereket is gyártanak. A Ruger és a Browning márkák kiemelt figyelmet kaptak a gyár életében. Elértük őket, itt vagyunk, ott vannak a polcainkon a termékeik s mivel az Easy Export is bekapcsolódott, megnyílt több amerikai termékre is az importengedélye a FROMMER-nek – szóval tényleg ez most egy olyan út, ahol ezt meg is tudjuk ünnepelni.

A TandemKross a Ruger és a Browning fegyverekre is gyárt kiegészítőket, de alapvetően a lősport kedvelőit célozza. Fotó: Albert Attila / Fromer

A kiállítás látványosságai

Itt voltak a Ferlach könyéki gyárak. Fantasztikus puskákkal érkeztek, miközben sok török fegyvergyártóval is találkoztunk. Technológiai újításokkal megjelentek a kínaiak. Főként digitális technológia, dróngyártók, akik Nürnbergbe érkeztek. Nagyon sok kiegészítőt, fegyvertokokat, ruházatot, tisztító eszközöket láttunk. Előadások sora és a színpadon is folyamatosan voltak bemutatók.

Made in USA. Most mindenki az államokra figyel. Fotó: Albert Attila / Fromer

Koncepciófegyvereket is láthattunk, amelyek jelenleg nincsenek gyártásban, de nagyon sokan megnézték a kiállított puskákat. Kétségtelen, hogy bőven volt látnivaló.

Koncepció fegyverek az olasz gyársakból… Fotó: Albert Attila / Fromer

Magyarországról úgy tartják, hogy a klasszikus hagyományokra alapoz, de azokat megtartva mindig nyitott az újdonságokra és figyelmes az innovációra is. Nekünk, a FROMMER-ben azonban nagyon fontosak környező országok is. Északról indulva Szlovákia, Ukrajna, Románia, Szerbia és Horvátország és szélesebben a nyugat-balkáni térség. Budapest egy világváros, még akkor is, ha lakosságát tekintve vannak sokkal nagyobbak nálunk, de központi szerepünk megkerülhetetlen és mindig vannak külföldi vadászok, akik belépnek a FROMMER Szenes Iván téri üzletébe. Számukra hozzuk el most a legújabb termékeket, amelyeket vasárnap kivételével, a hét minden más napján döntően meg is lehet nézni.

 

Írta: Dr. Szilágyi Bay Péter LL.M., lapigazgató
Fotó: Albert Attila kereskedelmi igazgató és az Internationale Waffen-Ausstellung

Agro Jager News

Jubilee logo IWA OutdoorClassics 2024

Vadászat

Az alkotó erdészetisek

Print Friendly, PDF & Email

Az AASzC Kiss Ferenc Erdészeti Technikum diákjai több területen is megmérették magukat az Agórában megrendezett Művészeti Fesztiválon

Published

on

Print Friendly, PDF & Email

Az AASzC Kiss Ferenc Erdészeti Technikum diákjai több területen is megmérették magukat a Dugonics Társaság Ifjúsági Tagozata által szegedi középiskolások számára idén már 24. alkalommal meghirdetett képző- és fotóművészeti, irodalmi pályázatokon, valamint az Agórában megrendezett Művészeti Fesztiválon.

Fotó: AASzC Kiss Ferenc Erdészeti Technikum

A március 7-én megrendezésre került Művészeti Fesztiválon tanulóink versmondással, szólóhangszeres és kamarazenekari előadással színesítették a műsort. Veszelovszki Sándor az erdészirodalom egy alkotásával jelentett üde színfoltot a klasszikus nagy versek sorában; versválasztásáért szóbeli elismerést, szerepléséért elismerő oklevelet kapott. Hasonlóan különlegesnek találtatott Somoskövi Áron citera műsorszáma, aki előadásával szólóhangszer kategóriában megosztott 3. helyezést ért el.

FRANCHI: hét év garanciával! A boltot a fényképre kattintva lehet elérni!

Iskolánk kürtegyüttese a téli vadászat menetét kísérő kürt szignálokból tartott bemutatót. Bár az erdészek számára ezek ismerete természetes, a nagyközönség számára mindig örömmel engedünk betekintést hagyományainkba. Kürtegyüttesünk kamarazenekar kategóriában 1. helyezést ért el. A Művészeti Fesztivállal párhuzamosan meghirdetett képző- és fotóművészeti pályázaton is remekeltek diákjaink. Az idei „Szín-hatás” témájú pályázat keretein belül az alkotó diákoknak Szeged város különleges színvilágát és -hatásait kellett műveiken keresztül bemutatni.

Fotó: AASzC Kiss Ferenc Erdészeti Technikum

Galacz Ferenc, Makra Tibor és Tóth Zénó tanulóink először indultak analóg és digitális fotó kategóriában a Dugonics Társaság ezen pályázatán. Zénó képeivel digitális fotó kategóriában sikert is aratott, különdíjat nyert, melyet április 11-én a Vedres István Technikumban vehetett át a kiállítás megnyitóján.

Kiemelendő, hogy a pályázatra beérkezett több mint 200 pályamunkából az előzsűrizés után kiállított 50 kép között kiállításra került az erdészetis diákok pályázott 10 képéből 5. A kiállítás tapasztalatszerzésre is kiváló volt, a fiúk már ott eldöntötték, hogy jövőre is pályáznak. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen diákjaink körében iskola szinten igen népszerű a fotózás, melyben igyekszünk őket támogatni.

Fotó: AASzC Kiss Ferenc Erdészeti Technikum

Az idei Kiss Ferenc-nap keretein belül megrendezett iskolai fotó versenyen 73 fotóval pályáztak a tanulók. Nagy örömünkre szolgál, hogy habár a tanórai keretekből mellőznünk kell a képzőművészetet, diákjaink nagy számban választják szabadidős elfoglaltságnak a fotózást, a kreatív alkotás azon módját, mely nemcsak kikapcsolódást jelent számukra, hanem egyúttal komoly elmélyülést, a kamera segítségével egy új látásmódot, szakmájukhoz való szorosabb kötődést is lehetővé tesz.

Fotó: AASzC Kiss Ferenc Erdészeti Technikum

Az erdészek számára a következő fotós kihívást a Kiss Ferenc Alapítvány által kiírt iskolai pályázat jelenti majd, melynek nyertes képei a következő évi naptárunkban jelennek meg, s hirdetik készítőik kreativitását. A Dugonics-pályázatok közül még irodalmi vonalon mérették meg magukat tanulóink; Márton Mór Milos és Sógor Nikoletta verset írtak.

Fotó: AASzC Kiss Ferenc Erdészeti Technikum

Mór munkáját emléklappal ismerték el. Örülünk sikerüknek. A Dugonics Társaság Ifjúsági Tagozatával, dr. Révészné dr. Papp Klára elnökasszonnyal, és Kerek Attila elnökségi taggal iskolánknak nagy megtiszteltetés volt együtt dolgozni. Örülünk, hogy megtiszteltek minket azzal, hogy kürtegyüttesünk szignáljai adhattak keretet mind a Művészeti Fesztiválnak, mind pedig a Városháza dísztermében április 15-én megrendezett díjátadó gálának.

Fotó: AASzC Kiss Ferenc Erdészeti Technikum

A díszterem ünnepi atmoszférájában igazán különleges élmény volt a felhangzó „Üdvözlés” és „Viszontlátásra” kürt szignál, mely elegáns nyitó és záró akkordja volt az eseménysorozatnak. Külön köszönjük Kerek Attila együttesünket, diákságunkat és iskolánkat méltató, szívélyes szavait, elismerését.

Alkotó és szereplő diákjainknak gratulálunk, büszkék vagyunk rájuk, várjuk a jövő évi megmérettetést.

Forrás: Sajtósné Nagy Katalin –  AASzC Kiss Ferenc Erdészeti Technikum

Tovább olvasom

Vadászat

Hivatásos vadászok vármegyei versenye – FELHÍVÁS

Print Friendly, PDF & Email

Az OMVK Veszprém Vármegyei Területi szervezete a vármegye hivatásos vadászai számára szakmai versenyt szervez

Published

on

Print Friendly, PDF & Email

Tisztelt Vadászatra Jogosultak! Az OMVK Veszprém Vármegyei Területi szervezete a vármegye hivatásos vadászai számára szakmai versenyt szervez a Bakonyerdő Zrt. területén. A versenyen vadászatra jogosultanként (erdőgazdaságok esetében erdészetenként) 1 fő hivatásos vadász részvételére van lehetőség.

Fotó: OMVK

A vármegyei verseny győztese képviseli Veszprém vármegyét a hivatásos vadászok országos szakmai versenyén, mely idén Chernelházadamonyán (Vas vármegye) kerül megrendezésre június 18-19-én.

A verseny helyszíne: Természet Háza Látogatóközpont, Gyenesdiás (GPS koordináták: 46.779747, 17.274901)

FRANCHI: hét év garanciával! A boltot a fényképre kattintva lehet elérni!

Időpont: 2024. május 16.

Program:             8.00 – 8.30 h:    Érkezés, regisztráció

8.30 h:                  Köszöntés, eligazítás

9.00 h:                  Verseny kezdete

14.00 h:               Ebéd

15.00 h:               Eredményhirdetés

A lövészet versenyszám a gyenesdiási sportlőtércentrumban kerül lebonyolításra az alábbiak szerint:

Vegyes korong: 25 db korongra saját sörétes fegyverrel

Futóvad: 50 m távolságból .22 LR fegyverrel (saját fegyver megengedett)

A lövészetre adható pontszám nem haladhatja meg az elérhető összpontszám 20 % -át.

A verseny díjazása:          I. helyezett: 300.000 Ft értékű vásárlási utalvány

II. helyezett: 200.000 Ft értékű vásárlási utalvány

III. helyezett: 100.000 Ft értékű vásárlási utalvány

A versenyen indulók között további értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra.

FROMMER, Magyarország legnagyobb fegyverboltja!   Kattints a képre és keresd meg a hozzád legközelebb lévő vadászboltot és a szerződött fegyvermestereket!

Kérem Tisztelt Elnök/Vezérigazgató Urat, hogy a versenyről szíveskedjék a hivatásos vadászokat tájékoztatni és a részvétel lehetőségét a hivatásos vadász számára biztosítani. A versenyre nevezni 2024. május 10 -ig a veszprem@omvk.hu címre küldött válaszlevélben lehet az alábbi adatok megadásával:

Vadászatra jogosult neve:

Hivatásos vadász neve:

Hivatásos vadász lakcíme:

Hiv. vadász telefonszáma, e-mail címe:

Tisztelettel:  Pap Gyula, az OMVK Veszprém Vármegyei Szervezetének Elnöke

 

Forrás: OMVK

Tovább olvasom

Vadászat

IV. Farkas Dénes emlékverseny 2024.06.23.

Print Friendly, PDF & Email

Meghirdették a IV. Farkas Dénes emlékversenyt.

Published

on

Print Friendly, PDF & Email

Az Országos Magyar Vadászkamara Tolna vármegyei Területi Szervezete a Sportlövő Szakbizottsága szervezésében meghirdeti a IV. Farkas Dénes emlékversenyt.

Fotó: OMVK

A verseny időpontja:     2024. június 23. (vasárnap) 8 órai kezdéssel

Helyszín:                            Sióagárdi lőtér

Használható lőszer:       2,0-2,5 mm-es max. 28 gr-os sportlőszer.

Versenyszám:                   gyorsított korongvadászat 60 korongra két pályán.

Verseny típusa:               nevezési kategóriák nélkül (Open)

Nevezési díj:                      13.000.- Ft/fő.

Nevezés feltételei: érvényes vadászjegy

FRANCHI: hét év garanciával! A boltot a fényképre kattintva lehet elérni!

A nevezés leadásának nem feltétele a Tolna megyei lakóhely!

 

A versenyre legfeljebb 48 fő nevezését tudjuk fogadni, így az előzetes regisztrációhoz kötött.

Nevezni az omvk.tolna@gmail.com e-mailcímen lehet, név, vadászjegyszám és telefonos elérhetőség megadásával.

Nevezés határideje: 2024. június 16.

 

A résztvevők között a verseny végén három ajándékot sorsolunk ki:

  1. Terelővadászaton való részvételi lehetőség a Medina-Dalmand Vt. területén
  2. Tarvad vadászati lehetőség a Bátaapáti Vt. területén (a vad elvihető)
  3. Személyre szabott lőoktatás Varga András APSI lőoktatótól (egy alkalom, kb. 2 óra időtartam)

Tolna vármegyei indulók között a Penthe Autóház jóvoltából kisorsolunk egy péntek délutántól hétfő reggelig tartó tesztvezetést, amely során a szerencsés versenyző egy Isuzu D-MAX vagy VW Amarok típusú gépjárművet vihet el próbaútra.

FROMMER, Magyarország legnagyobb fegyverboltja!   Kattints a képre és keresd meg a hozzád legközelebb lévő vadászboltot és a szerződött fegyvermestereket!

Minden versenyző számára ebédet és italt biztosítunk.

Forrás: OMVK Tolna vármegyei Területi Szervezete Sportlövő Szakbizottság

Tovább olvasom