Tegnap, azaz 2021. február 25-én késő délutáni és kora esti órákban, három egymást követő turnusban lezajlottak az első Békés megyei online horgászvizsgák a KHESZ békéscsabai székházában.
Békés megyei online horgászvizsga nem jelentett problémát a jelentkezőknek (Kép: Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége)

A tapasztalatok alapján elmondható, hogy az elektronikus vizsgafelületet kortól és nemtől függetlenül minden vizsgajelölt problémamentesen kezelni tudta, így a vizsgák zökkenőmentesen zajlottak. Az állami horgászvizsgát sikeresen abszolválók közül többen éltek a bizonyítványuk azonnali kinyomtatásának és kézhezvételének lehetőségével, amelyet örömmel örökítettük meg az utókornak.
Ezúton hívnánk fel ismételten a leendő vizsgázók figyelmét arra, hogy a vizsgára legalább 20 perccel annak meghirdetett időpontja előtt érkezzenek – az adminisztratív teendők kényelmes elvégzése miatt –, illetve rendelkezzenek azokkal az adatokkal (felhasználó azonosító és jelszó), amelyek a HORINFO saját profilba történő belépést biztosan és problémamentesen lehetségessé teszik, hiszen a vizsgafelület csak onnan érhető el.

Forrás: Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége