Tekintettel arra, hogy több mint egy hónapja nem mutatták ki a magas patogenitású madárinfluenza vírusát a hazai baromfiállományban, a Nébih elrendelte a még fennálló felügyeleti (megfigyelési)...
A technológiai és tudományos innováció forradalmasítja az élelmiszertermelést.
Károlyi Sándor díjat nyert el Prof. Dr. Jávor András, a Debreceni Egyetem rektori főtanácsadója.
MATE Növényvédelmi Intézetének kutatói foglalták össze a legfontosabb tudnivalókat.
Agrárminisztérium: Újból pályázható február 28. óta az állattartó telepek fejlesztését támogató felhívás, amelynek keretében az állattartóknak ismét lehetőségük lesz nagyobb léptékű beruházásaik megvalósítására – mondta az...
A külföldi sertéshús minőségére és nyomon követhetőségére fókuszáló országos célellenőrzést rendeltek el hazánkban
Az orosz-ukrán háború közvetetten tovább növelheti az élelmiszerárakat
2022. március 5-től újabb öt megyére (Fejér, Jász-Nagykun-Szolnok, Pest, Somogy és Szolnok) terjeszti ki a hatóság a tűzgyújtási tilalmat
Debreceni Egyetem: Az ipari előállításra leginkább alkalmas őszibúza-fajta kiválasztása, optimális termesztéstechnológiai elemek és új élelmiszeripari receptek kidolgozása volt a célja egyebek mellett annak a több mint...
Agrárminisztérium: A megváltozott időjárási viszonyokhoz alkalmazkodó, új, hazai nemesítésű gyümölcsfajták mellett a modern technológiák alkalmazása kiemelt jelentőségű ágazati érdek – hangzott el az Agrárminisztérium miniszterhelyettesének előadásában...