Vásárhelyi István sörgasztronómus kalauza segítséget nyújt, hogy a vadfogásokat milyen típusú sörrel javasolt párosítani, ideje tehát kipróbálni a kedvenc söreinket a legfinomabb vadételekkel.
Szarvas hátszín Vilmos vadász raguval, almával töltött krokettel Illés Panzió – Stüszi Vadász Étterem, Szeged
HOZZÁVALÓK (10 főre): 1,5 kg felkockázott vegyes nagyvad húsa (comb, lapocka, előre csomagolt vadhúst is vásárolhatunk) 15 dkg erdei gomba (vargánya, tinóru, rókagomba, erdőszéli csiperke) 2 dl...
HOZZÁVALÓK (8 főre): 1,6 kg őz színhús (comb, lapocka), 50 dkg vöröshagyma, 15 dkg mangalica zsír, 5 dkg fűszerpaprika, 2 dkg összetört borókabogyó, 25 dkg erdei...
HOZZÁVALÓK: 1 db őzgerinc egészben (csonttal, de keresztcsont és nyak nélkül) 10 dkg szalonna (nem füstölt) 5 dkg libazsír 1 késhegynyi fehér bors 1 tk só...
HOZZÁVALÓK (10 személyre): 3,5 kg őzgerinc, 300 g füstölt szalonna, 300 g étolaj, 100 g vaj, 400 g csirkemáj, 400 g csiperkegomba, 200 g hámozott mandula,...
HOZZÁVALÓK: 4 kis nyúlgerinc A marináláshoz 2 csillagánizs 2 dl olaj 2 citrom (leve) 3 evőkanál koriander (friss) 3 gerezd fokhagyma csipetnyi őrölt bors A körethez...
HOZZÁVALÓK: 1 kg vaddisznócomb kicsontozva, 2 fej vöröshagyma, 1 dl étolaj vagy zsír, 3-4 gerezd fokhagyma, 20 dkg gomba, 1 db paradicsom, 1 db paprika, 3,5...
HOZZÁVALÓK (10 személyre): 23 kg nyúlgerinc vagy comb, 300 g füstölt szalonna, 200 g zsír, 200 g tisztított sárgarépa, 200 g tisztított gyökér, 200 g tisztított...
HOZZÁVALÓK: szarvascomb vagy -lapocka, majoránna, bazsalikom, kakukkfű, borókabogyó, babérlevél, bors, mustár, vörösbor, vegyes zöldség. A lehártyázott szarvashúst a fűszerekkel és a vörösborral bepácoljuk és egy napra...