HOZZÁVALÓK: 50 dkg dámszarvascomb, 3 evőkanál olaj, 3 evőkanál libazsír, 1 fej vöröshagyma, 1 csomag petrezselyemzöld, 1 csomag fodros kocka- vagy csuszatészta, 20 dkg juhsajt, 2-3...
HOZZÁVALÓK: 60 dkg dámcomb, 3 cl konyak, 5 dkg vaj, 1 fej vöröshagyma, 2 dl húsleves, 1 citrom héja és leve, 1 kanál liszt, 1-2 cl...
HOZZÁVALÓK: 4 db vadkacsacomb zsiradék majoránna 4×10 dkg-os lángolt kolbász 10 dkg kacsazsír 20 dkg császárszalonna 3 gerezd fokhagyma só bors 30 dkg friss paradicsom vagy...
HOZZÁVALÓK: 2 egész vadkacsa só majoránna kakukkfű 10 dkg baconszalonna 5 dkg vaj 2 dl vörösbor 1 kanál liszt mustár cukor Páclé: 1 sárgarépa 1 fehérrépa...
HOZZÁVALÓK: 4 db vadkacsacomb, só, oregano, bazsalikom, 10 dkg vaj, 2 fürt fekete szőlő, 4 szem gesztenye, vagy 1 evőkanál püré, 2-3 karika citrom, 2 dl...
Hozzávalók: 1 db szarvas-vesepecsenye, 20 dkg füstölt szalonna, 1 nagy fej vöröshagyma, só, pirospaprika, 5 dkg vaj, zsemlyeszeletek. A húsból ujjnyi vastag szeleteket vágunk, három vágást...
HOZZÁVALÓK: 1 egész fácán, 5 dkg zsiradék, 1 fej vöröshagyma, 1 kanál pirospaprika, só, törött bors, 20 dkg rizs, majoránna, borsikafű. Az előkészített fácánt apró darabokra...
Hozzávalók: lehártyázott szín szarvasgerinc (csont nélkül), só, bors, mustár, ketchup, fokhagyma, vöröshagyma, őrölt kömény, teavaj, pirospaprika Worcester szósz, étolaj (pácoláshoz). A kicsontozott és lehártyázott szarvasgerinchúst megmossuk, konyharuhával leszárítjuk...
Hozzávalók: 2 db vadliba, magozott szilva fahéj só, bors. A megtisztított és egy éjszakát hideg vízben áztatott vadlibákat kívül-belül besózzuk. A szilvát kimagozzuk, majd pici borssal és...
Hozzávalók 50 főre 15 kg tiszai ponty és folyami harcsa filézett húsa, 10kg apróhal (busa, kárász, keszeg, törpeharcsa), 6 kg vöröshagyma (kétféle:makói, Piroska) 3 db zöldpaprika,...